Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve mlađi

FOTO Putin 'boluje' od sindroma Benjamina Buttona?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bore koje su do nedavno stajale kao ukras na čelu ovog 62-godišnjaka, vidno su nestale, ten mu je postao savršen, koža izgleda mlađe no ikad

Kada je jučer izašao pred kamere državne televizije, ne bi li odgovorio na neka od 2 milijuna pitanja građana, ruski predsjednik Vladimir Putin mnoge je iznenadio.

Pročitajte i ovo Ruska ratna krstarica Varjag Dalekodometna kampanja Ruski ratni brodovi uplovili na nemirno područje: Pobunjenici im obećali sigurnu plovidbu, ali... Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Njegovo pojašnjenje o poziciji ruskih trupa u Ukrajini ostalo je u drugom planu, svi su gledali kako nevjerojatno svježe i mladoliko Putin izgleda. Što je to stavio na svoje lice? Stari li Putin uopće ili ga je zahvatio Benjamin Button efekt?

Bore koje su do nedavno stajale kao ukras na čelu ovog 62-godišnjaka, vidno su nestale, ten mu je postao savršen, koža izgleda mlađe no ikad, piše Daily Mail.

Vladimir Putin odgovara na pitanja građana, stiglo ih čak 1,2 milijuna!

Na starijim fotografijama, ruski predsjednik ima vrećice ispod očiju i mnoštvo bora smijalica, koje u posljednje vrijeme sve manje možemo primjetiti. Neki medji pišu i o tome kako je Putin podvrgnut kozmetičkim operacijama ne bi li što dostojanstvenije stario.

Takvim su se tračevima pridružili i plastični kirurzi koji napominju da bi se upravo injekcijama Botoxa, faceliftingom te uklanjanjem vrećica pod očima mogao ostvariti efekt pomlađivanja.

2013. godine, nakon dvije godine boravka u uredu predsjednika, Putin je izgledao istrošeno i umorno. Svi se sjećamo da je u ožujku ove godine nestao na desetak dana. Spekuliralo se da je bolestan, no Putin je možda otišao na tretmane pomlađivanja. Kada se vratio na posao, prilikom primanja predsjednika Kirgistana, Putin je bio pomalo podbuo, koža mu je bila svjetlija i sjajnija, a oči je jedva otvarao.

Na sve ove spekulacije Putin je odgovorio: "Bez tračeva, bilo bi dosadno" te tako još jednom sve znatiželjnike ostavio u neznanju.

Iako je nedavo izjavio kako neće biti u uredu do 2024.godine, sudeći prema njegovom dostojanstvenom starenju, takav plan možda se neće ostvariti pa će Putin i sa 71 godinom života biti vječni vladar Rusije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene