Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sablasni prizori

FOTO Pogledajte kako izgledaju Sarajevo i Tuzla nakon kaosa i nereda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutro nakon nereda u Sarajevu dijelovi grada oko zgrada Predsjedništva BiH i Vlade KS mnoge su podsjetili na prizore iz rata. Slično je bilo i u Tuzli.

Ako imate snimke ili fotografije s prosvjeda i nereda ili nakon njih, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr, ali ni u kojem slučaju ne dovodite sebe u opasnost!

Pročitajte i ovo Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva Andrej Plenković Anketa Dnevnika Nove TV Vjerujete li da će s novom Vladom biti bolje? Pogledajte kako ste glasali

Tijekom nereda diljem Bosne i Hercegovine, u Sarajevu su jučer spaljene zgrade Vlade Kantona Sarajevo i Općine Centar, zgrada Predsjedništva u kojoj se nalazi Arhiv BiH i u kojem su izgorjele zbirke od neprocjenjive vrijednosti, više automobila, tramvajsko stajalište na Skenderiji, piše Klix.ba.

Nasilni prosvjednici rušili su kioske, billboarde, izloge, semafore... Vatrogasci su na terenu bili cijelu noć, ali pune ruke posla imaju i jutros. Zajedno s radnicima gradske čistoće rade na saniranju posljedica jučerašnjih prosvjeda.

Nakon prosvjeda i nasilja Sarajevo izgleda sablasno, u Mostaru masovna uhićenja

'Podržavam građanske prosvjede, ali ovo jučer nisu bili naši sugrađani na ulicama, već divljaci. Tko normalan može zapaliti nacionalni spomenik ili Arhiv koji čuva našu povijest? Nadam se da će ti ljudi biti procesuirani i odgovarati za ono što su učinili', rekao je Mustafa Stroil prolaznik ispred zgrade Vlade KS.

Paljenja zgrada državnih institucija nije bila pošteđena ni Tuzla. Materijalna šteta tek se mora procijeniti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene