Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet bez primjesa politike

FOTO Pogled na Sjevernu Koreju koji oduzima dah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lansirat će, neće lansirati raketu, Sj. Koreja glavna je tema u svim svjetskim medijima. Priložena fotogalerija prava je 'pljuska' izvještavanju stranih medija i dokaz da stranac bez ikakvih problema može tumarati tom zatvorenom zemljom.

Kao turist u Sjevernoj Koreji, novozelandski planinar Roger Shepherd napravio je fotografije prekrasnih krajolika, kulturnih sadržaja i ljudi Sjeverne Koreje te provodio vrijeme s njima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat protiv Ukrajine Sjevernokorejske tvornice steljiva rade punom parom: Rusiji u kontejnerima šalju milijune granata Chun Ki-won s djecom vjerovali su mu Pastor spašavao djecu, a onda ih seksualno zlostavljao: Osudili "azijskog Schindlera"

Taj 46-godišnjak imao je slobodan pristup planinama Sjeverne Koreje, a želi sa sobom dovesti i druge strance na planinarske rute, putem svoje tvrtke 'Hike Korea'. Sheperd je dosad proveo ukupno tri mjeseca u Sjevernoj Koreji, u ukupno četiri posjeta.

Njegov posjet toj zemlji, nema nikakve političke konotacije i zbog toga je dobio slobodan pristup ljudima i ljepotama te zemlje. 'Bio sam tamo kako bi slikao planine i to sam i učinio', rekao je Sheperd za NK News.

Pogledajte njegove nevjerojatne fotografije, koje prenosi Business Insider.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene