Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podzemna ŽELJEZNICA

FOTO Ovako to izgleda kada naručuje kralj Saudijske Arabije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sustav podzemne željeznice koji se čini najluksuznijim na svijetu gradit će se u Rijadu u Saudijskoj Arabiji, po narudžbi kralja Abdulaha Bin Abdul Aziza.

A ovako to izgleda kada naručuje kralj Saudijske Arabije Abdulah Bin Abdul Aziz, - najluksuzniji sustav podzemne željeznice, prema prijedlogu rješenja, izgleda prije kao unutrašnjost luksuznog hotela s 5 zvjezdica, nego kao metro.

Pročitajte i ovo PR oglas Predstavljen novi METRO slastičarski asortiman Pucnjava u podzemnoj željeznici u New Yorku - 1 U New Yorku FOTO Pucnjava u podzemnoj željeznici: Ubijena jedna osoba, pet ozlijeđeno, policija traga za napadačem

Radi se o izrazito futurističkom dizajnu i arhitekturi sa skupim staklom kao podlogom, zlatom obloženim zidovima i, budući da se radi o jednom od najtoplijih mjesta na svijetu, moćnim klima uređajem, piše Daily Mail.

>> VIDEO Skočio na tračnice da spasi muškarca

Fasada će vjerojatno propuštati danje svjetlo u sustav, ali na način da korisnici neće biti izloženi jakom suncu. Iako se radi o golemom projektu, planirano je da kompleks bude završen u samo 4 godine. Za ilustraciju, toliko je vremena potrebno da se u New Yorku obnovi samo jedna postaja.

Prijedlog rješenja izvedbe projekta rad je poznate arhitektice Zahe Hadid, koja stoji iza brojnih zahtjevnih projekata diljem svijeta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene