Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazivanje zakona

FOTO Zbog OVE fotke na Facebooku završio na policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je objavio status na Facebook profilu u kojem je pokazao svoj veliki revolver, muškarca (42) iz Švedske posjetila je tamošnja policija.

Objava statusa na Facebooku jednog je Šveđanina (42) iz grada Skutskära koštala slobode. On je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju svojeg revolvera, a lokalna policija odlučila je na osnovu toga napraviti raciju u njegovom stanu, prenosi The Local.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

"Čuli smo za tu fotografiju pištolja i odlučili napraviti raciju u njegovom stanu", rekao je policajac Björn Berglund. "Tamo smo pronašli ukradene stvari. Bila je među njima i kolekcija kovanica, nakit i druge, vjerujemo, ukradene stvari", dodao je Berglund.

U kući pokojnog ujaka našao bombe, pištolj, pušku i metke

Osim revolvera sa fotografije, policija je pronašla i jednu zračnu pušku, no naknadno je utvrđeno da vlasnik oba pružja ima potrebne papire za držanje istih. Policija svejedno ističe kako je fotografija oružja bila dovoljna sama po sebi da privuče njihovu pažnju i pažnju zakona.

"Ne želimo osuđivati ono što ljudi objavljuju po internetu, ali ovaj slučaj je doveo do drugih sumnjih", istaknuo je Berglund.

Vlasnik pištolja je priveden zbog sumnje za krađu, a policija istražuje jesu li pronađene stvari vezane za bilo kakvu pljačku na tom području.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene