Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australski odjel za sigurnost tu prometu (ATSB) obavio je snimku dijela dna Indijskog oceana koji je snimljen u potrazi za nestalim malezijskom zrakoplovom MH370.


Australski ured za sigurnost u prometu objavio je rezultate pretrage velikog dijela južnog Indijskog oceana. Objavili su snimke kamera postavljenih na brodove koji su pretraživalo morsko dno na dubini od šest kilometara, piše The Star.

Vezani članci Peter Brodek Slovačka crkva upotrijebila ''tešku artiljeriju'': Iz aviona blagoslovili državu relikvijom koja nije korištena od 19. stoljeća Slika nije dostupna Misterij oko pada zrakoplova riješen - Otkriveno zašto ništa nije pronađeno

'Ova slika je prikaz dna koje je prikupio GO Pheonix. Ona otkriva važne detalje na morskom dnu. Kako bi locirali letjelicu, podvodna pretraga cilja označiti ostatke MH370 i identificirao ih te izvaditi specifične komponente letjelice, uključujući snimke, koje će pomoći s istragom', priopćili su iz ureda ATSB.

POTRAGA UPITNA MH370 proglašava se službeno nestalim, obitelji pobjesnile

Vodeći ljudi istraživačkog tima u Australiji vjeruju da su na pravom putu da pronađu nestali avion.

Podsjetimo, zrakoplov Malaysia Airlinesa na letu iz Kuala Lumpura za Peking nestao je početkom godine s radara i od tada mu se gubi svaki trag. Opsežnija potraga do danas nije dala rezultata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook