Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan pretjerano romantičan Nizozemac postao je doslovno uništavač domova, kada je kran kojim se koristio kako bi zaprosio svoju dragu, pao kroz krov susjedove kuće.


Neimenovani muškarac unajmio je kran u središtu grada Ijsselstein, kako bi ga iz vana spustio u vrt njegove djevojke radi prosidbe iznenađenja u rano subotnje jutro, rekao je glasnogovornik hitne službe Jelle Mulder, piše news.com.

Vezani članci Traje potraga za djevojkom u rijeci Neretvi kod Konjica - 1 Autom sletjeli u Neretvu: U rijeci pronađeno tijelo djevojke, preživjeli mladić na psihijatriji Testiranje na koronavirus u SAD-u Europske zemlje vraćaju stroge mjere: Zabrana okupljanja u kućama, napuštanja kvartova,  sportskih događanja...

'Kran kojeg je muškarac želio koristiti za prosidbu, pao je u kuću. Tijekom pokušaja da ga ispravi, kran je ponovno pao na kuću', dodaje Mulder.

Susjedova je kuća evakuirana, a veliki kran još uvijek je ondje. 'Pokušavamo pronaći najbolji način da izvadimo kran, a da on ne padne ponovno', rekao je Mulder.

Cvijeće, čokolada, dijamantni prsten ili romantično pismo?

Ljudi u kući na koju je pao kran bili su šokirani, a vlasti će odlučiti hoće li kuća biti uništena ili će se popravljati nakon što se iz nje ukloni kran. Unatoč fijasku, djevojka je prihvatila bračnu ponudu, a par je otišao na odmor.

'Već su imali isplaniran put u Pariz, a policija im je rekla kako ne postoji razlog da ga otkažu', zaključuje Mulder. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook