Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjiči ga se za ilegalno klađenje

FOTO Nikola Karabatić pojavio se na sudskom saslušanju s djevojkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni francuski rukometaš Nikola Karabatić pojavio se na prvom sudskom saslušanju, zajedno s bratom Lukom, njihovim djevojkama i drugim rukometašima optuženim za ilegalno klađenje.

Nikola Karabatić, njegova djevojka Géraldine Pillet te njegov brat Luka Karabatić, pojavili su se na saslušanju, na sudu u francuskom gradu Montpellieru, prenosi agencija AFP.

Pročitajte i ovo Ognjen Božović, odvjetnik obitelji ubijene djece - 2 U svojstvu svjedoka Otac ubojice iz beogradske škole došao na sud. Njegov potez duboko povrijedio obitelji ubijene djece OŠ Ribnikar u svibnju je pogodila tragedija Suđenje Otac dječaka ubojice šokirao sve u sudnici: Njegove riječi iznenadile prisutne

>> Najveći porok Nikole Karabatića

Osim njih, na istom saslušanju pred sucem bili su i drugi rukometaši te druge osobe povezane s aferom klađenja na rezultat utakmice šampiona rukometne lige prvaka Montpelliera i Cessona.

Istraga oko te afere počela je u listopadu prošle godine, nakon sumnje oko varanja državne kladioničarske franšize Francaise des Jeux.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene