Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osim što je vozio prebrzo, nije držao propisanu udaljenost od drugog vozila, koristio je dokumente drugog vozača uz svoje, a kao "šlag" na kraju, još je i na laptopu gledao film dok je vozio.


Prometna policija iz Gorenja zaustavila je u utorak ujutro vozača kamiona na autocesti prema Ljubljani zbog neprilagođene brzine i nepropisnog držanja udaljenosti između vozila. No, to je tek bio uvod prekršaje koje je napravio.

Vezani članci Ljubljana, ilustracija Susjedi proglasili kraj epidemije: "Za nama je teška godina i pol, ali još nismo prošli kroz cilj" Popuštanje mjera u Sloveniji, ilustracija Susjedi ulaze u narančastu zonu: "Približavamo se točki kad će epidemija biti zaustavljena"

Osim dva prometnim policajcima uočljiva prometna prekršaja, dotični 33-godišnji vozač kamiona vozio je na dokumente drugog vozača uz svoje te je istovremeno u vožnji na laptopu gledao i film!

Vozač minibusa ignorirao znak 'STOP' i završio u kanalu, 8 poginulih

Naime, kako bi varao na obaveznom zaustavljanju i odmaranju koje je regulirano EU propisima, vozač kamiona je koristio voju karticu i karticu još jednog vozača kamiona.

Nesavjesni vozač kamiona "zaradio" je kaznu od 2000 eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook