Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Obama štiti bolesnog Jobsa?

Puštene fotografije Obame sa Jobsom i Zuckerbergom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijela Kuća je na kraju ipak pustila u javnost dvije fotografije sastanka Baracka Obame s predstavnicima najvećih američkih tehnoloških tvrtki.

Na fotografiji se među ostalima vidi bolesni Steve Jobs koji se s posla povukao nekoliko tjedana prije. No, Jobs je uslikan samo s leđa te se vidi da je obučen u svoju uobičajenu crnu dolčevitu i sjedi odmah do američkog predsjednika.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Incident na aerodromu Japanci Steveu Jobsu oduzeli šurikene, više neće u Japan! Slika nije dostupna Ide na liječenje Jobs: Moje je zdravlje lošije nego sam mislio

>> Obama traži pomoć od osnivača Facebooka

Sama fotografija prikazuje zdravicu američkog predsjednika Obame s ostalih 15 visokoih gostiju. Njemu s desne strane sjedi osnivač Facebooka Mark Zuckerberg.

Bijela kuća osim ove dvije fotografije nije objavila druge detalje s večere. Fotografi novinskih agencija nisu smjeli prisustvovati ovoj večeri pa mnogi američki mediji bojkotiraju objavu ovih fotografija koje je priredila Bijela kuća.

Američki mediji nagađaju da je predsjednik SAD-a zatražio od svog osiguranja i glasnogovornika da budu krajnje pažljivi, te ne dopuste paparazzima da se približe rezidenciji domaćina večere kako bi snimili fotografiju teško bolesnog Jobsa. Izvori bliski Bijeloj kući naglašavaju da je Obama vrlo tužan zbog teškog zdravstvenog stanja njegova prijatelja s kojim se želio i privatno oprostiti.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene