Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio ih nahraniti

FOTO Skočio pred četiri tigra, izazivao ih i...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić se popeo preko ograde nastambe tigrova u zoološkom vrtu kako bi ih nahranio. Prava je sreća da je susret s velikim mačkama preživio.

Posjetitelji zoološkog vrta u kineskom gradu Chengdu svjedočili su pravoj drami, nakon što je 20-godišnji mladić preko ograde ušao u nastambu bengalskih bijelih tigrova s naprtnjačom punom riže, u želji da ih nahrani.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imali simptome gripe Tigrovi Tino i Hari preboljeli koronavirus! Upitno je kako su se zarazili u zoološkom vrtu jer nitko od osoblja nije bio pozitivan Nepridržavanje mjera na Pantovčaku ''podvući crtu'' Dodijelili odlikovanja na Pantovčaku pa zaboravili na mjere: Nakon dužeg odgađanja dogodio se jedan važan susret

Kad je ušao u nastambu, počeo je zapravo mahnito vikati i skakati, izazivajući tigrove, koji su isprepadani njegovim gestikulacijama i dernjavom stali uza zid. Svi osim jednog. Taj ga je tigar zgrabio te vukao po tlu nekoliko metara, prije nego što su djelatnici zoo-a uspjeli ući unutra i spasiti ga.

VIDEO Tigar skočio na ženu...

Mladić je iz bliskog susreta s tigrovima odšetao s lakšim ozljedama i uz pratnju policije, prenosi shanghaiist.com. policajcima je rekao da je samo htio nahraniti tigrove.

"Da se radilo o sibirskom tigru, posljedice bi bile nezamislive", rekao je jedan od djelatnika zoo-a novinarima te dodao kako su tigrovi netom prije incidenta završili s objedom od oko osam kilograma mesa.

Sreća za nesmotrenog Kineza. Velika sreća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene