Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Negdje u Rusiji

FOTO Grad koji polako ali sigurno 'gutaju' rupe u zemlji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski grad Samara doslovce polako ali sigurno tone u zemlju. Rupe u zemlji, tamo su gotovo svakodnevna pojava. Građani su u strahu, a osim velike štete, nedavno je poginula i jedna osoba.

Fotografije koje možete vidjeti priložene u galeriji nastale su sve nedavno i u istom gradu na jugoistoku Rusije - Samari.Građani tog grada žive u strahu, jer grad doslovce polako tone u zemlju, a opasne rupe u zemlji tamo su gotovo svakodnevica, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Xi Jinping i Vladimir Putin Prijateljski razgovori Sastanak moćnih nuklearnih sila: Vladimir Putin putuje u Peking Ukrajinski napad na Belgorod uništen i dalekovod Ukrajinske snage napale ruski grad, uništene kuće: "Jedna žena ranjena je gelerom u kralježnicu"

>> VIDEO Objavljena snimka iz rupe koja je 'progutala' muškarca s Floride

Mnoga vozila stradala su zbog tih rupa, a zbog jednog urušavanja život je izgubila i jedna osoba. Vjeruje se kako su te rupe u zemlji rezultat pojačanog topljenja leda i viška vode u zemlji.

Rupe se pojavljuju na svim gradskim lokacijama, a građani su potpisali i peticiju kojom od gradskih vlasti traže da pronađu rješenje problema.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene