Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sto vrsta cvijeća

FOTO: Golema tegla za cvijeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski hotel ‘Indigo’ ukrašen je najvećom teglom za cvijeće u kojoj se nalazi više od 100 različitih vrsta biljaka i cvijeća, a za njezino postavljanje na pročelje zgrade trebalo je punih osam sati.

Skupina radnika golemu je teglu (šest puta tri metra) za cvijeće koja teži više od četvrtine tone postavljala na položaj osam sati, piše Daily Mail. Paddington je tako dobio najveću teglu za cvijeće za koju vlasnici hotela vjeruju da će privući goste. Dizajneri koji su radili na njezinom izgledu i izradi, za tu je potrebu trebalo tri tjedna. 

Pročitajte i ovo Poskupio i odlazak na groblje - 3 I tamo je inflacija Bliži se blagdan Svih svetih, a odlazak na groblje skuplji nego ikada: Dnevnik Nove TV doznaje koliko će vas stajati krizanteme, a koliko malo voska u plastici Mladen Mađerić - 3 Nezapamćeno nevrijeme Suze nakon tuče koja je uništila urod, plastenike, automobile: "Kao da nas je netko granatirao. Ljudi su se sakrivali pod stolove"

U tegli se nalaze orhideje, ruže, ljubičice, karanfili… ‘Naš novi hotel je poseban po novom dizajnu, hrabrim bojama i promjenama u skladu sa sezonom, pa u skladu s tim, izradili smo najveću teglu za cvijeće na svijetu?’, rekla je glasnogovornica hotela Karin Nielsen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene