Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabrost ili ludost?

FOTO: Dvije minute držala škorpiona u ustima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samozvana 'Kraljica škorpiona' s Tajlanda postavila je novi svjetski rekord držeći živog škorpiona u ustima dvije minute.

U televizijskom reality showu dozvolila je suprugu da joj stavi otrovnu životinju na jezik, gdje je ostala dvije minute, nakon čega je ispljunula.

Pročitajte i ovo Margareta II. nakon 52 godine Margareta II. šokirala najavom: "Odstupit ću s dužnosti danske kraljice" Joe Biden Mic drop VIDEO Biden opet izazvao zbunjenost svojom izjavom: Nakon provale ponosno otrčao s pozornice

Njezin ponosni muž, poznat i kao 'Kralj stonoga', gledao je suprugu odjevenu u bijelu haljinu, prekrivenu škorpionima, kako pokušava oboriti rekord u trgovačkom centru u Pattayi, gradu poznatom po noćnom životu i kabaretu.

'Kraljica škorpiona' ambiciozna je u svojim namjerama, te je za svoj slijedeći rekord odlučila 33 dana živjeti u staklenoj prostoriji, u društvu 5000 škorpiona.

Ako uspije, oborit će svoj prethodni rekord iz 2002., kada je 28 dana živjela u staklenoj prostoriji s 3400 škorpiona. Njezin muž, postavio je rekord izdržavši 28 dana u istoj prostoriji s 1000 stonoga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene