Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Drogirana vozačica pomela i ozlijedila 35 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica, koja je vjerojatno izgubila kontrolu nad svojim automobilom, zabila se u subotu navečer u gomilu ljudi okupljenih na uličnom festivalu u u četvrti Anacostia, u jugoistočnom dijelu Washingona, ozlijedivši oko 35 osoba, od kojih sedam teže, izvijestile su američke TV mreže.

Prema izvješću NBC Newsa, automobil je brzinom od oko 110 km na sat, uletio u gomilu i nastavio vožnju duž nekoliko blokova Anacostie, gdje se održavao ulični festival u organizaciji lokalne crkve.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Kod Virovitice Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti Ilustracija u zavoju izgubila kontrolu Nije koristila pojas i ispala iz auta: Vozačica (33) smrtno stradala u teškoj nesreći

Svjedoci su kazali da su pješaci letjeli u zrak, a jedna osoba je ostala zaglavljena pod kotačima vozila. Među sedam teško ozlijeđenih osoba, je i dvoje djece mlađe od tri godine, koja su u kritičnom stanju, objavila je policija.

Dvojica policajaca na motociklima, koji su vozili iza Bellove
pokušavajući je zaustaviti, također su ozlijeđeni.

Policija je uhitila vozačicu, identificiranu kao Tonya Bell (30) iz
Oxon Hilla u Marylandu, a načelnica policije u Washingtonu Cathy Lanier je najavila da će je tužiteljstvo teretiti za teški oružani napad, pri čemu se "oružani" odnosi na automobil, i po drugim inkriminacijama.

Na sjedalu iza sebe Bell je imala 7-godišnje dijete.

Prema izjavama svjedoka, koje prenosi TV postaje Fox News, vozačica je bila pod snažnim utjecajem halucinogene droge PCP-a, i ponašala se neuračunljivo ranije tijekom dana, udarajući svojim monovolumenom u parkirana vozila i ne prepoznavajući poznanike iz susjedstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene