Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Desetak teško ozljeđenih

FOTO Belgija: Autobus pun učenika sletio s nadvožnjaka, 5 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je pet osoba izgubilo život a više ih je ozlijeđeno u nedjelju ujutro u Belgiji u nesreći autobusa s ukrajinskim i ruskim učenicima, priopćila je policija a prenose lokalni mediji.

Nesreća se dogodila oko 6.30 sati na autocesti u smjeru Antwerpena, na sjeveru zemlje, rekla je policija a prenijela je agencija Belga. Kako navodi televizija RTBF, poljski autobus je prevozio četrdesetak ukrajinskih i ruskih učenika u dobi od 15 do 17 godina.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

>> FOTO Ostali zarobljeni u prevrnutom autobusu, dvoje mrtvih

Troje učenika, vozač i osoba iz pratnje su poginuli, po zadnjim informacijama tamošnjih medija. Teško je ozlijeđeno desetak osoba koje su primljene u obližnje bolnice. Neozlijeđeni putnici su prevezeni u obližnji vatrogasni dom gdje će biti zbrinuti.

Okolnosti nesreće još nisu poznate. Autobus je skrenuo s ceste i udario u branik, nakon čega je sletio niz padinu i prevrnuo se na bok, pišu mediji. U nesreći nije sudjelovalo drugo vozilo. Nije bilo tragova kočenja, što navodi na zaključak da je vozač zaspao. Državno odvjetništvo je odredilo vještaka. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene