Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije je imao tko čuvati

FOTO: Beba u Europskom Parlamentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danska zastupnica u Europskom Parlamentu Hanne Dahl, koja žestoko brani prava majki na porodiljni dopust, na radno je mjesto dovela svoju djevojčicu Gaiju.

Iako tvrdi da je bebu u parlament dovela jer je nije imao tko čuvati, malo tko u to vjeruje, budući da je samo dva tjedna prije toga kritizirala instituciju u kojoj radi stoga što joj nije dopušten porodiljni dopust.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vajgl nakon sastanka 'Bildt se ozbiljno namjerava baviti rješenjem graničnog spora' Slika nije dostupna Slovenski tisak Nedjeljni izbori za Europski parlament porazni za Pahora

'Mi imamo mogućnost samo odstupiti s mjesta zastupnika parlamenta, ali nam nije dopušteno da se vratimo. Također ne možemo odrediti privremenu zamjenu', rekla je u intervjuu za Ekstra Bladet.

U Europskom Parlamentu predstavlja stranku JuniBevægelsen, a rekla je kako je bila prisiljena svoju kćer dovesti na zasjedanje parlamenta u četvrtak, jer se njezin suprug koji se obično brine za djevojčicu, morao vratiti u Dansku.

'S obzirom na to da je moj suprug s njom proveo mnogo vremena, odlučila sam je ovoga puta povesti sa sobom. U Danskoj imamo veoma opušten stav prema dojenju u javnosti, a isto bi trebalo biti ovdje', rekla je Dahl te dodala kako će preuzeti inicijativu i po četvrti put podnijeti prijedlog koji će zastupnicama u parlamentu dozvoliti porodiljni dopust.

'Vrijeme je da parlamentarcima dozvolimo da imaju djecu', zaključuje Dahl.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene