Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ostaci tijela žrtava izvađeni iz olupine aviona EgyptAira koji se prošli četvrtak srušio u Sredozemno more sugeriraju kako se u njemu dogodila eksplozija, rekli su u utorak egipatski forenzičari.


Dužnosnici su svoj zaključak donijeli na temelju manjih dijelova tijela koje su dosad izvukli s mjesta nesreće, no još uvijek nisu pronašli tragove eksploziva kojim bi se potvrdilo da je riječ o bombi, prenose izvori.

Vezani članci Građani odali počast ubijenom profesoru Francuski ministar otkrio detalje brutalnog zločina: Protiv profesora bila izdana fetva, država gasi neke islamske udruge Škola u kojoj je ubijen učitelj povijesti Policija uhitila članove obitelji napadača iz Pariza, objavljen i video njegova smaknuća

"Veličina dijelova tijela upućuje na eksploziju, jer je najveći komad veličine dlana", rekao je forenzički dužnosnik.

Njegov kolega istaknuo je kako je dosad stigao nedovoljan broj ljudskih ostataka, zbog čega je još uvijek prerano govoriti je li se u avionu dogodila eksplozija.

Avion na letu MS804 između Pariza i Kaira sa 66 putnika srušio se u četvrtak ujutro u Sredozemno more, 290 kilometara od egipatske obale. (Hina)