Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žarko željela pogledati novi crtić

Studio joj ispunio posljednju želju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umirućoj desetogodišnjoj djevojčici, koja je bolovala od vaskularnog raka, studio Disney-Pixar ispunio je umiruću želju i poslao uposlenika s DVD-om animiranog filma 'Up', kojeg je djevojčica jako željela pogledati.

Iako nitko nije ni mogao predvidjeti da će djevojčici to doslovce biti posljednja želja, zaposlenik Disney-Pixara zrakoplovom je stigao u Huntington Beach u Kaliforniji, držeći u ruci DVD s filmom 'Up', kojeg je Colby Curtin toliko željela vidjeti, a nije mogla jer je bila prebolesna da bi otišla u kino.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

'Misliš li da ćeš moći izdržati?', upitala je Colby njezina majka Lisa, na što joj je ona odgovorila kako je spremna umrijeti, ali da će pričekati da pogleda film, prenose američki mediji. 'Kad sam pogledala film, nisam imala pojma o čemu se radi u filmu, ali za mene je to značilo samo jedno, da će moja kći otići 'gore', u raj', zaključila je njezina majka.

Za sve zaslužan prijatelj obitelji

Da bi Colby njezina želja bila ispunjena, pobrinuo se prije svega prijatelj obitelji, koji je kontaktirao i Disney i Pixar studije, a iz Disneya, koji je vlasnik Pixara, odlučili su poslati nekog da djevojčici donese DVD s animiranim filmom kući. Kako Colby zbog bolesti nije mogla držati oči otvorene, sve joj je scene opisala njezina majka, a kad ju je upitala je li joj film bio dobar, kći joj je kimnula glavom. Colby Curtin umrla je kasnije iste večeri, 10. lipnja, samo sedam sati nakon odgledanog filma.

'Up' je animirana priča o mrzovoljnom starcu, koji nakon ženine smrti, pokušava ispuniti njihov zajednički san o posjeti Južnoj Americi, na način da veže tisuće balona za kuću i jednostavno odlebdi - prema gore.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene