Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fetišistu dvije godine i osam mjeseci zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nosač prtljage u zračnoj luci u Melbourneu osuđen je na dvije godine i osam mjeseci zatvora jer je krao žensku kosu kako bi zadovoljio svoj seksualni fetiš.

Rodney Petersen (30) priznao je krivnju po 50 točaka optužnice za krađu kose i stidnih dlačica s četki za kosu i iz donjeg rublja koje je pronalazio preturajući po ženskoj prtljazi.

Pročitajte i ovo Kirurzi iz želuca 16-godišnjakinje odstranili klupko kose teško pola kilograma - 2 Morala na operaciju Žalila se na bolove pa završila u bolnici: Liječnici se šokirali kad su vidjeli što joj je u trbuhu Droga u kosi - 3 Sve domišljatiji krijumčari Droga na vrh glave: Planove im je pomrsio skener te razotkrio skrivene predmete

Rodney je bio zaposlenik kompanije Qantas i radio je na odjelu za izgubljenu prtljagu. Kosu koju bi u kovčezima pronalazio pažljivo je pakirao u plastične vrećice s osobnim podacima vlasnice.

Petersen pati od raznih oblika seksualnih devijacija, uključujući fetišizam i seksualni sadizam. 

Ranije je bio osuđen za pokušaj silovanja.

Sutkinja Jennifer Coate odlučila je da Petersen "predstavlja stvarnu opasnost po žene u zajednici" i osudila ga na 32 mjeseca zatvora.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene