Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije posjetiteljice festivala 'Exit' iz Velike Britanije lakše su ozlijeđene kada je u kampu kraj Filozofskog fakulteta pala grana s drveta, priopćila je tamošnja policija. Odlomila se grana topole, a ozlijeđenima je pomoć ukazana na licu mjesta.


Uglavnom uspješno organiziran glazbeni festival zasjenila je subotnja tragedija, u kojoj je život izgubila Jelena Matić iz Paraćina, kada je na njezin šator s velike visine pala deset metara duga grana topole.

Vezani članci Festival Exit, Novi Sad (Foto: Exit) Manje od mjesec dana do festivala! Kompletiran popis zvijezda za najjači EXIT ikad! Taksimetar 3 (Foto: Teatar Exit) Životne tajne jednog zagrebačkog taksija: Od smijeha do tuge u samo 100 minuta kazališne vožnje

U toj nesreći teže je ozlijeđeno i dvoje Makedonaca, djevojka i mladić. Zbog teških povreda glave djevojka i dalje u kritičnom stanju, a mladić je zadobio težu ozljedu grudnog koša.

Za tri dana festivala Hitna pomoć je imala preko 350 intervencija, uglavnom zbog uporabe veće količine alkohola, prenose vojvođanski mediji.