Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez nakon rušenja u Ukrajini

FOTO Ne izbjegavaju avioni samo Ukrajinu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragedija malezijskog zrakoplova na istoku Ukrajine na najgori je mogući način podsjetila svijet da civilni zrakoplovi trebaju izbjegavati ratne zone.

Zračni promet iz cijelog svijeta uživo možete pratiti OVDJE.

Pročitajte i ovo Aerodrom u Münchenu Problemi zbog vremena Ledena kiša zatvorila važan europski aerodrom, otkazani letovi Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 1 Zabio se u ljude VIDEO Krvavi napad u Izraelu, ima mrtvih i ranjenih. Objavljena zlokobna poruka: "Pripremite se za brojenje mrtvih i ranjenih, krv naše djece nije jeftina"

Rušenje malezijskog zrakoplova nad istočnom Ukrajinom podsjetilo je svijet da civilne zrakoplove treba držati podalje od ratne zone.

Iz tog razloga je nekoliko američkih i europskih tvrtki u utorak odlučilo otkazati sve svoje letove prema Izraelu jer ne žele ugroziti sigurnost svojih zrakoplova. Potez je uslijedio nakon što je nekoliko raketa 22. srpnja palo blizu međunarodne zračne luke Ben Gurion u Tel Avivu.

Što o kobnom letu MH17 znaju američki obavještajci?

Među tvrtkama koje su se odlučile na ovaj korak je i Delta Airlines. U trenutku kada su donijeli odluku da nije sigurno letjeti u Izrael njihov Boeing 747-400 bio je na putu od aerodroma JFK u Tel Aviv. Let je preusmjeren u parišku zračnu luku Charles De Gaulle.

Letove za Tel Aviv otkazali su i United Airlines, American Airlines, Lufthansa, Air France, Alitalia i druge tvrtke. Većina njih na razdoblje od najmanje 24 do 36 sati ili do daljnjega.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene