Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Među petnaest najskupljih čak je sedam u Velikoj Britaniji.


Londonski Heathrow je aerodrom s najskupljim parkingom na svijetu – čak 120 kuna za dva sata. Deset kuna manje platit ćete u Sydneyu, a na Otoku se nalazi čak sedam od 15 najskupljih svjetskih aerodroma, barem kada je parking u pitanju.

POGLEDAJTE slijetanje na jednu od najopasnijih pista na svijetu!

Vezani članci Prosvjed u Kataloniji (Foto: AFP) - 4 "Demokratski tsunami": Katalonci pokušavaju blokirati aerodrom u Barceloni Maja Šuput (Foto: Instagram) Uvijek glamurozna Maja zasjala u kombinaciji koju za putovanje ne bi svatko odabrao

Među najjeftinijima od najskupljih aerodroma je onaj u Ateni gdje dva sata parkinga košta pedesetak kuna, a istu cijenu ima i JFK u New Yorku.

Desetak kuna više košta parking u Milanu, piše Daily Mail, kao i na pariškom Charles de Gaulleu. Inače, svi osim jednog londonskog aerodroma se, pored Heathrowa nalaze se među prvih pet po visini cijena za parking – Luton, Gatwick i Stansted.

Glasgow i Edinburgh su za petama svojim susjedima, gdje parking košta oko devedeset kuna. Čak je i aerodrom u Los Angelesu jeftiniji – 70 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook