Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najuporniji je nagrađen

VIDEO Evo kako muškarci reagiraju kada im se na spoju neočekivano pojavi debeljuca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za potrebe eksperimenta Sara je navukla 'debelo odijelo' i uputila se na spojeve koje je dogovorila putem stranice za upoznavanje Tinder.

Čini se da su muškarci potpuno usredotočeni na izgled i nije ih previše briga kakva je osoba iznutra. Ili barem ne reagiraju najbolje kada se umjesto zgodnog modela s kojim su se dopisivali putem stranice za upoznavanje Tinder pojavi pretila djevojka. Zaključak je to društvenog eksperimenta objavljenog na YouTube-u, piše Metro.

Pročitajte i ovo Dino Goleš i Žaklina Troskot ZA POVRATAK NA STARO NORMALNO Pogledajte gdje će se održati prvi COVID-domjenak: "Veliko je zadovoljstvo organizirati party nakon 14 mjeseci što smo sjedili doma" Carlos Tena (Foto: Facebook) zbog brojnih pritužbi Gradonačelnik se maskirao i testirao kako se javni službenici ponašaju prema građanima

Šokiralo ju kada je doznala istinu...

Naime, plavuša imena Sara dogovorila je spojeve s nekoliko korisnika Tindera. Na svom profilu ona je objavila desetke fotografija na kojima je mršava - bilo u bikiniju na plaži ili dok se zavodljivo smiješi u kameru.

Međutim, kada se pojavila na spojevima izgledala je potpuno drugačije - za potrebe eksperimenta odjenula je 'debelo odijelo' i čekala reakcije.

'Ja sam debela djevojka, nosite se s tim'

Dogodilo se to da su muškarci bili razočarani, ali i nepristojni ispitujući djevojku pitanja poput onog je li trudna. Većina ih je otišla sa spoja, a jedan od muškaraca prilično agresivno djevojku je optužio da laže. Drugi je pak rekao da mora u zahod i nikad se nije vratio.

Jedini koji je ostao saznao je šokantnu istinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene