Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ozlijeđenih

Evakuirana zračna postaja u Londonu zbog manje eksplozije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska policija nakratko je u utorak evakuirala londonsku željezničku postaju Euston nakon manje eksplozije koju je vjerojatno izazvala elektronička cigareta.

U Velikoj Britaniji na snazi je visok stupanj pripravnosti nakon terorističkih napada koje su džihadistički militanti izveli u Londonu i Manchesteru ove godine i ubili 36 osoba.

Pročitajte i ovo Ruski napadi na Ukrajinu rat u Europi VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Sankt-Peterburgom, dvoje mrtvih u napadu dronom na Odesu: "Rusija se nastavlja boriti protiv civila" Slika nije dostupna POLICIJA ISTRAŽUJE U eksploziji automobila poginuo vozač, putnik ozlijeđen. Britanski antiteroristi uhitili trojicu

Ranije u utorak zračna luka u Liverpoolu bila je evakuirana i putnici nisu smjeli napustiti zrakoplove sve dok pirotehničari nisu obavili pregled sumnjivog paketa, a sve se poslije vrlo brzo vratilo u redovno stanje.

Na postaji Euston, jednoj od najprometnijih u Londonu, putnici su brzo napustili zgradu.

Britanska policija zadužena za promet objavila je priopćenje u kojem kaže "Istražujemo, no čini se da je to bila manja eksplozija i vjeruje se da je izazvana e-cigaretom koja je bila u torbi na postaji. Čini se da nitko nije ozlijeđen".

Policija je zatim pretražila postaju uz pomoć uvježbanih pasa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene