Bomba je navodno bila u zgradi CNN-a (Foto: AFP)
Bomba je navodno bila u zgradi CNN-a (Foto: AFP) Foto: AFP

Policija je u četvrtak navečer na nešto više od sat vremena evakuirala urede CNN-a u New York Cityju nakon telefonske dojave o pet bombi skrivenih u zgradi Time Warner Centera, zbog čega je došlo do prekida emitiranja redovitoga programa.


Policija je blokirala kompletan automobilski i pješački promet, dok su zgradu kat po kat pretražile ekipe pirotehničara te nešto prije ponoći po lokalnom vremenu (6 sati ujutro po srednjoeuropskom), utvrdile da je "sve čisto".

Vezani članci Avion, ilustracija Žena zakasnila na let pa lagala da je u avionu bomba, i to ne u bilo čijoj torbi Policija evakuirala zgradu u Zagrebu zbog dojave o bombi - 9 Zagreb: Dojava o bombi u Eurocentru bila je lažna

Nije otkriveno ništa sumnjivo, izvijestio je CNN.

Poziv je upućen oko 22 sata po lokalnom vremenu i mreža je nakratko prebačena na unaprijed snimljeni program, prije nego što se vratila uživo snimkama novinara, zaposlenika i slučajnih prolaznika kako stoje iza policijskih barikada postavljenih oko zgrade.

Uredi CNN-a u zgradi Time Warner Centera već su jednom bili evakuirani u listopadu nakon pronalaska paketa s eksplozivnom napravom, adresiranog na bivšeg direktora CIA-e Johna Brennana. (Hina)