Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lažna uzbuna

Evakuacija zbog bombe u uredima CNN-a u New Yorku: Prekinut program i blokiran promet

Bomba je navodno bila u zgradi CNN-a (Foto: AFP)
Bomba je navodno bila u zgradi CNN-a (Foto: AFP) Foto: AFP
Policija je u četvrtak navečer na nešto više od sat vremena evakuirala urede CNN-a u New York Cityju nakon telefonske dojave o pet bombi skrivenih u zgradi Time Warner Centera, zbog čega je došlo do prekida emitiranja redovitoga programa.

Policija je blokirala kompletan automobilski i pješački promet, dok su zgradu kat po kat pretražile ekipe pirotehničara te nešto prije ponoći po lokalnom vremenu (6 sati ujutro po srednjoeuropskom), utvrdile da je "sve čisto".

Pročitajte i ovo Poplave u Rusiji i Kazahstanu Stotine domova poplavljeno Oglasile se sirene: Rekordne poplave u Rusiji i Kazahstanu, evakuirano više od 100.000 ljudi Bomba u Rijeci: Ilustracija - 5 Otkrivena još jedna bomba Eksplozija bi imala nesagledive posljedice: Reporter Dnevnika Nove TV donosi detalje uklanjanja velike opasnosti iz riječke luke

Nije otkriveno ništa sumnjivo, izvijestio je CNN.

Poziv je upućen oko 22 sata po lokalnom vremenu i mreža je nakratko prebačena na unaprijed snimljeni program, prije nego što se vratila uživo snimkama novinara, zaposlenika i slučajnih prolaznika kako stoje iza policijskih barikada postavljenih oko zgrade.

Uredi CNN-a u zgradi Time Warner Centera već su jednom bili evakuirani u listopadu nakon pronalaska paketa s eksplozivnom napravom, adresiranog na bivšeg direktora CIA-e Johna Brennana. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene