Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petero igrača lota Euro Millions jučer je pogodilo sedam traženih brojeva i osvojilo jack pot, što se rijetko događalo u povijesti europskih igara na sreću, prenosi specijalizirana internetska stranica Loterieplus.com.


Petero dobitnika - tri britanska državljana, jedan španjolski i jedan portugalski, podijelili su po petinu dobitka, a ona iznosi 5.789,546 eura po osobi.

Vezani članci Slika nije dostupna Britanac na lutriji dobio rekordnih 190 milijuna eura! Slika nije dostupna Pogodite što će supružnici učiniti s golemim dobitkom!

Loterieplus.com prenosi kako je to drugi put od 5. listopada 2007. da u sklopu Euro Millionsa čak petero igrača pogodi svih sedam brojeva.

>> Dobitnik jack pota: Žena je mislila da imam infark

Euro Millions pokrenule su u veljači 2004. Francuska, Španjolska i Velika Britanija, a nakon osam mjeseci pridružilo im se još šest zemalja - Luksemburg, Belgija, Švicarska, Portugal, Irska i Austrija.

Od veljače 2004. oko 250 igrača odnijelo je zgoditak u iznosu od 15 do 129 milijuna eura u devet zemalja, a rekord drži Francuska sa 60 dobitnika. Dvadesetak milijuna Europljana svaki tjedan iskušava sreću u ovome europskom lancu lutrije. (Hina)