Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegla od kuće

Nestala tinejdžerica pronađena nakon pet godina, njezinu obitelj je dočekalo neugodno iznenađenje

Emily Wynell Paul (Foto: Charley Project)
Emily Wynell Paul (Foto: Charley Project) Foto: Charley Project
Na Floridi je pronađena nestala tinejdžerica koja je prije pet godina pobjegla iz obiteljskog doma.

Emily Wynell Paul imala je 14 godina kad je pobjegla iz obiteljskog doma u Southportu na Floridi. Iza sebe ostavila je poruku da odlazi, piše New York Post.

Sada devetnaestogodišnjakinja, svojoj obitelji poslala je pismo u kojem ih je obavijestila da je dobro i na sigurnom. Policija je njezino pismo podijelila na društvenim mrežama tražeći od Paul da se javi u najbližu policijski postaju.

Pročitajte i ovo Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

Policiji se javila telefonom u utorak i tada je zamoljena da osobno dođe u postaju zbog utvrđivanja identiteta. "Emily je izjavila kako je na sigurnom, ima punu podršku i sretna je tamo gdje se trenutno nalazi", priopćeno je iz ureda šerifa okruga Bay na Floridi. U priopćenju se dodaje kako je u policijsku postaju došla sama, a sama ju je i napustila.

Budući da se sada radi o punoljetnoj osobi, policija nije dužna obavijestiti njezinu obitelj o trenutnom mjestu gdje živi. Emily Wynell Paul je, kao nestala osoba, unesena i u bazu Charley Project.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene