Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Model u vrućem autu

Pogledajte kako ova žena upozorava na smrtonosnu opasnost!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elisabetti Canalis je vruće. Jako vruće. I iako je ova Talijanka model, ne govorimo o njenom izgledu.

U videu koji je snimila za PETA-u, Canalis pokazuje kako se pas osjeća kad je zarobljen u vrućem autu. Izgleda uplašeno i zbunjeno, pokazujući znakove iscrpljenosti od vrućine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija U Južnoj Koreji Mesna industrija se opirala, ali nema povratka: Zabranjuje se klanje pasa i prodaja njihova mesa

>> VIDEO Medvjed upao u trgovački centar i izazvao paniku!

Dok je kod Canalis sve ovo samo dio dramatičnog performansa, upućuje na smrtonosnu opasnost od vrućine s kojom se susreću psi koji su ljeti ostavljeni sami u vrelim autima.

Čak i najbrižniji vlasnici moraju biti svjesni činjenice da se zbog vrućine dešavaju smrti ljubimaca. Nije dovoljno otvoriti prozore 2 centimetra i ostaviti životinju unutra.

'Jako je važno djelovati, ako vidite psa samog i zatočenog u autu.', rekla je Canalis. 'Ako znate da trebate obavljati neke poslove, ostavite psa kod kuće. Ako je i nama ljudima prevruće, onda je definitivno prevruće i našim psima.', dodala je.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene