Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezaboravni osjećaj

Zamjenik šerifa elektrošokirao 30 učenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenik šerifa u Coloradu poslan je na neplaćeni odmor nakon što je na sajmu karijera pištoljem za elektrošokiranje 'smirio' 30 učenika srednje škole.

Uprava srednje škole Lake County, gradića Leadvillea u središnjem dijelu američke savezne države Colorado, kaže da je zamjenik šerifa elektrošokirao učenike kako bi im pokazao kakav je to osjećaj. Iako učenicima 'nije bilo ništa', dvoje je ipak završilo u lokalnoj bolnici, iz koje su pušteni nakon zbrinjavanja blažih opeklina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nasilje u školi Oglasio se uhićeni profesor: "Znam da moram prestati s povremenim pivicama, ali..." Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..."

Upraviteljica škole Betty Kokenes izjavila je za lokalnu televiziju iz Denvera da nije znala za neovlaštenu upotrebu elektrošok-pištolja, dok su iz šerifovog ureda šturo objavili da se 'incident nije ni trebao dogoditi'.

Slučaj je sada u rukama okružnog tužitelja, koji će odlučiti hoće li protiv neimenovanog zamjenika šerifa pokretati postupak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene