Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zamjenik šerifa u Coloradu poslan je na neplaćeni odmor nakon što je na sajmu karijera pištoljem za elektrošokiranje 'smirio' 30 učenika srednje škole.


Uprava srednje škole Lake County, gradića Leadvillea u središnjem dijelu američke savezne države Colorado, kaže da je zamjenik šerifa elektrošokirao učenike kako bi im pokazao kakav je to osjećaj. Iako učenicima 'nije bilo ništa', dvoje je ipak završilo u lokalnoj bolnici, iz koje su pušteni nakon zbrinjavanja blažih opeklina.

Vezani članci Max Sylvester prizemljio avion na prvom letu (Foto: Instagram) Student koji je na svom prvom letu sigurno prizemljio avion: "To se viđa samo u filmovima" Madraci (Foto: Screenshot/YouTube) Svi su u čudu promatrali najezdu madraca, tko bi rekao da su selice

Upraviteljica škole Betty Kokenes izjavila je za lokalnu televiziju iz Denvera da nije znala za neovlaštenu upotrebu elektrošok-pištolja, dok su iz šerifovog ureda šturo objavili da se 'incident nije ni trebao dogoditi'.

Slučaj je sada u rukama okružnog tužitelja, koji će odlučiti hoće li protiv neimenovanog zamjenika šerifa pokretati postupak.