Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan radnik teško je ozlijeđen u eksploziji koja se dogodila u tvornici streljiva u Goraždu u istočnoj Bosni, potvrđeno je iz uprave tvornice i iz bolničkih izvora.


Prema dostupnim informacijama, eksplozija se dogodila u tvornici Unis-Ginexa, a iz uprave je priopćeno tek kako je riječ o "tehnološkoj eksploziji" nastaloj tijekom redovita proizvodnog procesa te kako se uzroci eksplozije utvrđuju.

Vezani članci Petarda, ilustracija Trilj: Muškarac teško ozljeđen u eksploziji petarde Eksplozija na benzinskoj pumpi kod Zvornika Prije eksplozije čulo se turiranje: Od snažne detonacije letjele su cigle, a onda su se začuli jauci

>> Radnik poginuo pri strujnom udaru

Radnik Admir Kovač, koji je od eksplozije teško ozlijeđen, prebačen je u bolnicu u Sarajevu gdje je hitno operiran. Iz bolnice je potvrđeno kako je radnik zadobio teške ozljede lica te je ostao bez obje šake, a život mu je u opasnosti. Lokalna policija i tužiteljstvo uključeni su u istragu o ovoj nesreći. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.