Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Očevid u tijeku

Strava u Tuzli: Zaklao suprugu pa aktivirao bombu u stanu. Ozlijeđeno dijete bračnog para

Hitna pomoć u BiH, ilustracija (Foto: Zoran Grizelj/Vecernji list)
Hitna pomoć u BiH, ilustracija (Foto: Zoran Grizelj/Vecernji list) Zoran Grizelj/Vecernji list
Aktualno Galerija Hitna pomoć u BiH, ilustracija (Foto: Zoran Grizelj/Vecernji list) Hitna pomoć u BiH, ilustracija (Foto: Zoran Grizelj/Vecernji list) Foto: Zoran Grizelj/Vecernji list Policija u BiH, ilustracija (Foto: AFP) Policija u BiH, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Hitne službe u BiH, ilustracija (Foto: Miro Petrovic/Vecernji list) Galerija 1/3 >>
Dvije osobe poginule su, a jedna je teško ozlijeđena u eksploziji u jednom stanu u Tuzli u petak ujutro, a prve informacije ukazuju na to da je riječ o bračnoj svađi koja je okončana tragedijom, prenijeli su lokalni mediji.

Glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Tuzlanske županije Amra Kapidžić kazala je kako je policija informaciju o eksploziji dobila nešto prije 8 sati. Policajci su u stanu u jednoj stambenoj zgradi našli mrtva tijela muškarca i žene te još jednu ozlijeđenu osobu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Portal Avaza i Klix, pozivajući se na neimenovane susjede, izvijestili su kako je muškarac najprije ubio ženu nožem, a potom je aktivirao granatu kojom je počinio samoubojstvo i ozlijedio još jednu osobu.

Pretpostavlja se kako je riječ o djetetu bračnog para.

Iz bolnice u Tuzli za portal Faktor potvrdili su kako je kod njih zbrinuta osoba inicijala A. Z. rođena 1999. godine.

"Pacijent je trenutačno na prijemnom odjelu i Klinike za kirurgiju. Obrada je u tijeku, pacijent je svjestan, komunikativan i trenutačno stabilan", kazala je glasnogovornica bolnice Ersija Aščerić Mujedinović.

U tijeku je istraga koja treba utvrditi sve okolnosti ove tragedije. (Hina)
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene