Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dvojica pod istragom zbog smrti Dejana Diljevića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska istraga sumnja u dvoje talijanskih građana za smrt hrvatskog građanina. Pod istragom su Francesca Palombaro (34) i Fabio Sogari zbog smrti hrvatskog građanina Dejana Diljevića (27), jednog od vlasnika noćnog kluba "Magic Nuar" za zamijene parova u predgrađu Manotove, koji je nađen mrtav prošlog tjedna u noći između četvrtka i petka.

Dejan Diljević je nađen obješen o ogrlicu za pse na željeznim vratima ulaza u noćni lokal. Francesca Palombaro je žena s kojom je Dejan suživio, Fabio Sogari mu je bio prijatelj i DJ u noćnom klubu kojim je upravljao hrvatski državljanin. Sogari je Dejana skinuo sa željeznih vratiju. 

Pročitajte i ovo Odbjegli vlak u Indiji Pokrenuta istraga VIDEO Odbjegli vlak jurio 70 kilometara bez vozača Istraga; ilustracija - 2 što je u pozadini? Hrvatska traži istragu zbog smrti Alekseja Navaljnog: "Moguće je da će se iste stvari događati hrvatskim političarima"

>> Italija: Hrvat pronađen obješen s psećom ogrlicom o vrata noćnog kluba

Dejanov brat, Daniel Diljević, je ispričao policiji što je doznao od dvoje talijanskih državljana protiv kojih se vodi istraga. U noćnom klubu otkriveni su tragovi nasilja i rasparani papiri bačeni unaokol. Daniel je kazao kako mu je Fabio ispričao da je nered u lokalu počinio Adolf, pas rottweiler moga brata, ali se meni nije činilo da je štetu počinio pas. Osim toga Francesca je u posljednje vrijeme bila u društvu sumnjivih osoba, a Fabio je odnedavno tražio od moga brata novce za svoj posao DJ-a.

Pas Adolf bio je izdresiran za obranu i napao bi svakoga tko bi se približio njegovu vlasniku, ako mu dotična osoba ne bi bila poznata. Daniel je iznio kako je pas bio zatvoren između vanjskih i ulaznih vratiju noćnog kluba Magie Nuar, što znači da ga je tamo mogao ostaviti ili Dejan ili netko poznati. Talijanska istraga je odobrila prebacivanje Dejanova tijela i sahranu u Hrvatskoj. Dejan je umro od ugušenja, zaključio je liječnik sudske medicine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene