Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog 44 tisuće kuna

Ženu živu zakopali u šumi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obdukcija je potvrdila da se žena ugušila, a glava joj je bila oblijepljena samoljepivom trakom.

Dvojica Amerikanaca uhićena su pod optužbom da su živu pokopali 41-godišnju ženu. Jedan od muškaraca ubojica (36), poznavao je žrtvu, Fatimu Perez, majku dvoje djece, koja je nestala u prošlog ponedjeljka u gradu Camdenu, New Yersey, prenosi AFP.

Pročitajte i ovo Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 3 Preminuo u bolnici UZNEMIRUJUĆI VIDEO Otac optužen za ubojstvo: Tjerao sina (6) da vježba do iznemoglosti jer je predebeo, objavljena mučna snimka Nika Shakarami mučan slučaj Procurili tajni dokumenti - Niku (16) ubili su policajci: Strpali su je u hladnjaču, seksualno zlostavljali i bacili na ulicu

Prema izvješću policije, nesretna je žena tog ponedjeljaka krenula kupiti automobil, a sa sobom je ponijela 8000 dolara u gotovini (oko 44.000 kuna). Tridesetšestogodišnjak, Carlos Alicea-Antonetti, ju je povezao svojim kamionetom, a kasnije je na sudu tvrdio da je Perez iz njega pala dok je on krenuo po svojeg zaposlenika Ramona Ortiza (57).

Tinejdžer policiji: Ne znam kako da to kažem, izbo sam majku nožem

Njih dvojica dali su različite iskaze o događajima koji su uslijedili, no obojica su na kraju priznali da su ženu živu zakopali u šumskom području oko Camdena. Motiv ubojstva bila je pljačka, a kod Alicea-Antonettija je pronađeno 7000 dolara u gotovini. Obdukcija je potvrdila da se žena ugušila, a glava joj je bila oblijepljena samoljepivom trakom. 

Camden koji ima samo 77 tisuća stanovnika jedan je od najsiromašnijih gradova američkih gradova sa najvišom stopom nasilja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene