Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povezanost s bandama?

Dvije osobe teško ozlijeđene u pucnjavi u trgovačkom centru: Policija traga za troje osumnjičenih

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Dvije su osobe ozlijeđene u pucnjavi u trgovačkom centru u Salt Lake Cityju u nedjelju popodne. Policija traga za dvojicom sumnjivaca.

Vlasti kažu kako je do pucnjave došlo u nedjelju u poslijepodnevnim satima u trgovačkom centru u američkom predgrađu Murray, pri čemu su ozlijeđe dvije osobe, piše AP.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Dvoje ozlijeđenih, muškarac i žena u ranim dvadesetima, prevezeni su u bolnicu, rekao je detektiv Kenny Bass. Muškarac je u kritičnom stanju, dok je žena teško ozlijeđena, piše ABC News.

Troje sumnjivaca pobjeglo je s mjesta zločina, kazao je Bass. Trgovački centar je evakuiran nakon pucnjave, a Bass je kazao kako bi pucnjava zapravo mogla biti povezana s bandama. Ističe kako nema opasnosti za javnost.

Na snimkama objavljenima na društvenim mrežama mogu se vidjeti ljudi kako trče po trgovačkom centru u panici nakon što se čuje nekoliko pucnjeva. Jedna od snimki pokazuje i čovjeka koji je priskočio u pomoć ozlijeđenoj djevojci motajući joj remen oko noge kako bi zaustavio krvarenje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene