Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP)

Dvije su osobe ozlijeđene u pucnjavi u trgovačkom centru u Salt Lake Cityju u nedjelju popodne. Policija traga za dvojicom sumnjivaca.


Vlasti kažu kako je do pucnjave došlo u nedjelju u poslijepodnevnim satima u trgovačkom centru u američkom predgrađu Murray, pri čemu su ozlijeđe dvije osobe, piše AP.

Vezani članci Na mjesnom groblju u Selcima Đakovačkim pokopana ubijena radnica Centra za socijalnu skrb (Dubravka Petric/PIXSELL) Ubojici iz Đakova određen jednomjesečni istražni zatvor, kolege i prijatelji oprostili se od Blaženke Jedna od nas (Foto: Udruga Pragma) Udruga Pragma o smrti socijalne radnice: ''Odabrala je struku životnog poziva i zaslužila je naše sjećanje''

Dvoje ozlijeđenih, muškarac i žena u ranim dvadesetima, prevezeni su u bolnicu, rekao je detektiv Kenny Bass. Muškarac je u kritičnom stanju, dok je žena teško ozlijeđena, piše ABC News.

Troje sumnjivaca pobjeglo je s mjesta zločina, kazao je Bass. Trgovački centar je evakuiran nakon pucnjave, a Bass je kazao kako bi pucnjava zapravo mogla biti povezana s bandama. Ističe kako nema opasnosti za javnost.

Na snimkama objavljenima na društvenim mrežama mogu se vidjeti ljudi kako trče po trgovačkom centru u panici nakon što se čuje nekoliko pucnjeva. Jedna od snimki pokazuje i čovjeka koji je priskočio u pomoć ozlijeđenoj djevojci motajući joj remen oko noge kako bi zaustavio krvarenje.