Rezidencija, na koju se dolazi brodom, sastoji se od nekoliko katova.


Nizozemska tvrtka New Living on Water (NLW) u Dubaiju će izrađivati plutajuće kuće koje nude udobnost super luksuznog resorta sa 6 zvjezdica. Očekuju 'regionalnu prodaju' u vrijednosti od 50 milijuna dolara već tijekom prvih 12 mjeseci.

Vezani članci Istražuju svijet o trošku turističke zajednice, ilustracija O državnom trošku otišli u Dubai radi "novog iskustva": Nevjerojatno ponašanje djelatnika Turističke zajednice Medulina Slika nije dostupna VIDEO i FOTO Googleov projekt pokazao drastične promjene na licu Zemlje

'Mnogi danas žive u gusto naseljenim područjima i za većinu ljudi to nije problem u svakodnevnom životu. No, potreba za privatnošću i unutarnja potreba da budemo povezani s prirodom je oduvijek u nama. I to je ono što nudimo. Naše nove ploveće rezidencije jamče onoje - i privatnost i prirodu. Ali i udobnost koja dolazi sa 6 zvjezdica. Obnovljivi izvori energije koriste se koliko je to moguće.', kazao je direktor i suvlasnik tvrtke NWL Menno de Roos.

Plutajuće kuće tvrtka je razvila u suradnji s CIG-om, industrijskom tvrtkom koja se bavi brodogradnjom, konstrukcijskim izvedbama i proizvodnjomm za složene arhitektonske projekte i industrije obnovljivih izvora energije diljem svijeta.

Rezidencija, na koju se dolazi brodom, sastoji se od nekoliko katova. U podrumu ima dvostruki pod, ima četiri spavaće sobe s kupaonicama. Na prvom katu se nalazi blagovaona s balkonom iznad koje se nalazi zakrivljeni, nautički obojan čelični krov s vrlo kvalitetnom izolacijom.