Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda u vrtu

Drška škara za obrezivanje prošla mu kroz očnu šupljinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan postariji Amerikanac preživio je pad na škare za obrezivanje biljaka koje su mu se zabile u očnu šupljinu.

86-godišnji Leroy Luetscher iz Green Valleyja u Arizoni obrezivao je biljke u svojem vrtu. U jednom trenutku se spotaknuo i licem pao na škare koje je držao u ruci. Jedna od drški mu se kroz očnu šupljinu zabila u glavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stvarnost, a ne fikcija POSTAT ĆEMO KIBORZI Radi se na računalu koje se ubrizgava u oko te daje ljudima 'super moći' Slika nije dostupna Muscae voliantes Kad zatvorite oči vidite crvolike oblike? Evo pojašnjenja

G. Luetscher je nekako uspio svoju majicu navući preko rane kako bi zaustavio krvarenje. Unatoč velikoj boli uspio je doći do sobe u kojoj je bila njegova supruga Arpy Williams koja je odmah pozvala Hitnu pomoć.

86-godišnjak je prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Tucsonu. Tim kirurga napravio je potrebne pretrage i rendgenske snimke. Otkrili su kako su mu se škare ušle 15 centimetara u glavu i 'stale' točno pred karotidnom arterijom u vratu.

Kirurzi su napravili rez s unutarnje strane gornje usne i sinusnog zida što im je omogućilo da prstima 'oslobode' dršku škara.

Idućih 20 dana g. Luetscher je morao piti antibiotike jer je postojala velika mogućnost da dođe do infekcije. No, 86-godišnjak se čudesno oporavio, iako ispod oka još ima oteklinu i povremeno vidi dvostruku sliku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene