Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tržišno natjecanje

Drogu prodavali po principu- pet kupiš, šesti dobiješ gratis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska policija uhitilas je skupinu dilera koja je drogu prodavala po principu kupiš pet paketa droge, šesti dobiješ gratis.

Uhićenje skupine dilera iz srpskog Mladenovca pokazala je kako se i na tržištu droge primjenjuju principi tržišnog natjecanja, u ovom slučaju, akcijske ponude. Uhićeni dileri su drogu prodavali po principu- kupiš pet, šesti dobiješ gratis.

Pročitajte i ovo Danka Ilić "Danas si trebala..." Oglasila se majka malene Danke: "Ljubavi naša, nisu nam dali da budemo sretni..." Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima

>> Velika akcija u Srbiji: Kod 51 osobe u blizini škola pronađena droga

Dileri su drogu prodavali na više od 50 lokacija, a sumnja se je većina lokacija bila u blizini škola, domova zdravlja, kafića, diskoteka, te da su ih dostavljali na kućne adrese. Uhićeni su Miloš Ignjatović, zvani Miša Konj, šef kriminalne skupine Milan Dimitrijević, zvani Bombonica, te još četiri njihova suradnika.

Ova su se uhićenja dogodila kao nastavak akcije 'Mreža' u kojoj je uhićen Ž.V. koji je navodno ove dilere snabdijevao drogom, a policija nastavlja s uhićenjima pripadnika kriminalnih organizacija.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene