Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 1.500 eura

Drogirao suprugu pa prodao njezin bubreg!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan nezaposleni Egipćanin uhićen je i optužen za krađu bubrega - vlastite supruge!

Policiju je pozvala obitelji žrtve. Žena im je ispričala kako joj je njezin suprug Khaled. L dao da popije sok u kojem je vjerojatno bila droga. Nakon što joj je pozlilo kazao joj je kako je vozi u bolnicu, javljaju lokalni mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Ubojstvo u Marinu Selu: Zadavio suprugu pa zapalio kuću Verlon Robinson očajnički želi spasiti suprugu koja umire: Nudi pick up i prikolicu, pa čak i bubreg bilo kome tko može pomoći (Foto: Verlon Robinson) U braku 25 godina Očajnički traži nekoga tko može pomoći njegovoj umirućoj ženi: Na poklon ponudio čak i bubreg

U klinici u koju ju je dovezao su joj dali neke lijekove, a nakon toga se više ničega ne sjeća. Nakon što se probudila više nije imala jedan bubreg.

Žrtva je supruga optužila da je s klinikom potpisao sporazum o kupnji bubrega za 12.000 egipatskig funti (oko 1.500 eura).

'Bila sam iznenađena kada sam na desnoj strani otkrila zavoj. Nisam znala zašto je tamo. Obitelj me odvezla u bolnicu gdje su bili šokirani kada su otkrili da nemam jedan bubreg', ispričala je žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene