Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prolaznici pomogli

Dramatična snimka spašavanja 6-godišnjaka pod kotačima auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija s Floride objavila je dramatičnu snimku spašavanja dječaka zarobljenog ispod automobila.

Prema pisanju lokalnih medija, šestogodišnji Dominic DeRobert izlazio je iz djedovog automobila, spotaknuo se i pao točno ispred nadolazećeg automobila. Automobil je djelomice prešao preko dječaka, koji je ostao zarobljen ispod njega. Policajci na mjestu događaja su uz pomoć prolaznika podigli automobil i oslobodili mališana, prenosi agencija AP.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

Incident se dogodio prošlog petka ujutro po lokalnom vremenu u Boca Ratonu, a snimila ga je kamera postavljena u policijsko vozilo. Nakon što su policajci uz pomoć prolaznika dovoljno zadigli automobil, dječak je izvučen na sigurno, no njegove ozljede bile su teške. Gotovo je ostao bez uha, probijeno mu je plućno krilo i dobio je potres mozga.

Liječnici ipak prognoziraju kako će se dječak u potpunosti oporaviti od nesreće, a policija nije prijavila nikoga za incident, jer su ga kategorizirali kao nesretan slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene