Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznati motivi

Drama u britanskoj podmornici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se na britanskoj nuklearnoj podmornici HMS Astute koja je bila usidrena u Southamptonu.

Tijekom posjeta predsjednika gradskog vijeća podmornici došlo je do pucnjave u kojoj je jedan zapovjednik poginuo, a drugi je teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Kolumbijska mornarica presrela podmornicu s kokainom - 4 Usred oceana VIDEO Objavljena snimka velike zapljene kokaina: Mornarica presrela podmornicu i uhvatila krijumčare Podmornica Kraljevske mornarice Zakazale kontrole Sekunde do nuklearne katastrofe! Naoružana podmornica sa 140 članova posade pojurila prema dnu oceana

Naime, iz zasad nepoznatih razloga jedan mornar na podmornici je tijekom primopredaje smjene uzeo oružje i napao prisutne, Predsjednik gradskog vijeća ga je uspio fizički svladati i oduzeti mu oružje, no šteta je već bila učinjena.

Britanski mediji izvještavaju kako je ubojica 22-godišnji mornar Ryan Donovan  navodno 'pukao' jer nije želio provesti još mjesec dana u podmornici. U ponedjeljak su trebali početi s novom vježbom. Također, za vrijeme pucnjave na plovilu se nalazilo nekoliko školaraca u dobi od 14 do 16 godina koji su došli s načelnikom u posjet. Nitko od njih nije ozlijeđen jer su na vrijeme potražili zaklon.

U tijeku je istraga, a britanska policija ističe kako  nije riječ o terorističkom činu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene