Obavijesti Video Pretražite Navigacija
okončana drama

Gol se skrivao u grmlju? Uhićen naoružani muškarac iz Tuzle koji je pucao, otkriven zabrinjavajući detalj

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Specijalna policija okončala je veliku potjeru za muškarcem, koji je uznemiravao građane u Tuzli i ugrozio njihovu sigurnost.

Policiji je prijavljeno da je on prvo ispalio nekoliko hitaca, zatim oštetio automobil u naselju Miladija, a nakon što se policija dala u potragu za njim, bježeći je oštetio još automobila.

Automobil je u jednom trenutku ostavio ispred benzinske postaje i pobjegao pješice, ali je nedugo nakon toga i uhićen, javlja Klix.ba.

Potraga je trajala nekoliko sati, a Tuzla je bila blokirana. Dnevni avaz doznaje da se tijekom bijega skinuo gol i na kraju skrivao u grmlju.

Riječ je o muškarcu koji je od ranije poznat policiji po raznim kaznenim djelima i nasilničkom ponašanju. Zabrinjavajući je podatak da je trenutačno na izdržavanju zatvorske kazne, ali je bio na privremenom dopustu tijekom vikenda. 

Aktualno Bruxelles spreman za izborni dan: "Više od 350 milijuna birača ima pravo glasa, vidjet ćemo koliko njih će ga iskoristiti" Jasmina Bojić - 4 Jasmina Bojić - 4 Foto: DNEVNIK.hr Jasmina Bojić - 1 Jasmina Bojić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Jasmina Bojić - 3 Jasmina Bojić - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Jasmina Bojić - 2 Svijet Bruxelles spreman za izborni dan: "Više od 350 milijuna birača ima pravo glasa, vidjet ćemo koliko njih će ga iskoristiti" 1/4 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene