Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polio se benzinom

Došao pred Ured visokog predstavnika, pokušao se spaliti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodno neubrojivi muškarac došao je pred središte Ureda visokog predstavnika u Sarajevu, polio se benzinom te se pokušao spaliti. U nakani nije uspio.

59-godišnji muškarac pokušao se u petak spaliti ispred središta Ureda visokog međunarodnog predstavnika (OHR) u Sarajevu, no u toj su ga namjeri spriječili pripadnici policije, objavila je Federalna televizija (FTV).

Pročitajte i ovo Tarik Imamović Obitelj odahnula Kraj potrage: Pronađen je 26-godišnjak iz Zenice koji je nestao u Zagrebu Ilustracija Osuđivani nasilnik Stravičan zločin u susjednoj zemlji: Ubio bivšu partnericu pred djetetom pa ga oteo

>> Sarajevo: Napadaču na američko veleposlanstvo 18 godina zatvora

Muškarac iz Ilijaša, za kojega se pretpostavlja da je neubrojiv, došao je tijekom jutra ispred zgrade OHR-a te se polio benzinom iz kanistra. U rukama je držao i upaljač, no nije uspio u nakani da se zapali, rekao je glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije Irfan Nefić. Po njegovim riječima, pripadnici policije i vatrogasci brzo reagirali čime je izbjegnuta tragedija.

Muškarac je nakon incidenta prebačen na odjel neuropsihijatrije u Sarajevu, a o svemu je upoznat i dežurni županijski državni odvjetnik.

Razlozi zbog kojih je izveden pokušaj samospaljivanja za sada nisu poznati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene