Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pomest' će konkurente u Indiani

TRUMP PRAKTIČKI PROGLASIO POBJEDU 'Da, gotovo je'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump u nedjelju je izjavio da će osigurati svoju predsjedničku nominaciju ukoliko u utorak pobijedi na predizborima u Indiani gdje je trenutačno u velikoj prednosti u odnosu na svog glavnog protivnika Teda Cruza.

Anketa provedena za NBC i Wall Street Journal pokazala je da je Donald Trump u velikoj prednosti u Indiani s 49 posto glasova prema 34 posto koliko bi ih dobio Cruz te 13 posto za trećega kandidata, guvernera Ohija Johna Kasicha.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Slika nije dostupna I oni se vuku po kaljuži PREKIPJELO MU 'Zar netko još uvijek krivi mog brata za ono što se dogodilo 11. rujna 2001.?'

U intervjuu za Fox News Sunday Trump je na pitanje hoće li Indiana značiti završetak duge republikanske utrke u njegovu korist vrlo samouvjereno i spremno odgovorio: "Da, gotovo je. Već je gotovo".

Trump je već osigurao 996 republikanskih delegata, a Indiana ih ima 57. Za republikansku predsjedničku nominaciju kandidati trebaju prikupiti 1237 delegata. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene