Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potvrdio liječnik

Donald Trump puca od zdravlja: "Mislim da ima izvanredne gene, takvim ga je Bog stvorio"

Donald Trump (Foto: AFP)
Donald Trump (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija Ronny Jackson (Foto: AFP) Ronny Jackson (Foto: AFP) Foto: Afp +0 Donald Trump (Foto: AFP) Galerija 1/2 >>
Postoji velika mogućnost da će američki predsjednik Donald Trump biti zdrav do kraja mandata i nema nikakve intelektualne teškoće, izjavio je u utorak liječnik Bijele kuće.

"Nema nikakvih znakova bilo kakve intelektualne teškoće", istaknuo je liječnik Ronny Jackson, dodajući da je pregled zatražio sam predsjednik.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

"Predsjednikovo zdravlje je izvrsno", rekao je liječnik koji je zatim dugo odgovarao na novinarska pitanja na dnevnoj tiskovnoj konferenciji u Bijeloj kući.

Jedina liječnikova primjedba je da bi milijarder koji ima 108,4 kg, ove godine trebao smršavjeti.

"Kako ocjenjujete Trumpovo zdravlje u usporedbi s osobama njegove dobi?" upitao je novinar.

"Nakon srčanih pretraga neosporno je da je u izvrsnoj skupini", odgovorio je.

Donald Trump (Foto: AFP) Ronny Jackson (Foto: AFP) Foto: Afp

"Veoma je snažan i izdržljiv", rekao je vojni liječnik. Mislim da ima "izvanredne gene, takvim ga je Bog stvorio", dodao je.

Na upit o predsjednikovu načinu života, rekao je da ne spava puno, "u prosjeku 4-5 sati noću", ali nije htio reći koliko sati provodi ispred televizora.

Odgovarajući na pitanje o očekivanoj životnoj dobi 45. američkog predsjednika, liječnik Bijele kuće uzvratio je šalom: "Najvjerojatnije neće živjeti 200 godina..." (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene