Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoće li se pozdraviti?

Ništa od ponovnog susreta: Trump i Putin ipak se neće formalno sastati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SAD-a Donald Trump neće se formalno sastati s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom na marginama ekonomskog summita u Vijetnamu, rekla je glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders.

Sastanak između Donalda Trumpa i Vladimira Putina nikada nije bio službeno dogovoren, a neće se ni dogoditi zbog nedostatka vremena na obje strane, objasnila je glasnogovornica Bijele kuće novinarima koji putuju s Trumpom. "Nije zakazan ni formalan sastanak niti išta drugo", pojasnila je.

Pročitajte i ovo Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom suda preminuo u bolnici Umro muškarac koji se zapalio pred zgradom u kojoj se sudi Donaldu Trumpu U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

Međutim, izvještava Politico, glasnogovornica Sarah Sanders nije isključila da bi Trump i Putin mogli neformalno razgovarati na ekonomskom summitu koji se održava u Vijetnamu.

"Bit će na istom mjestu. Hoće li se sresti i pozdraviti? To je moguće, a i vjerojatno", komentirala je. "Međutim, formalni sastanak nije zakazan niti očekujemo da će biti zakazan."

Trumpovi pomoćnici odbili su reći hoće li se Trump i Putin družiti tijekom summita, a ruski su mediji u četvrtak objavili da bi do bilateralnog sastanka ipak moglo doći.

Dvojica dužnosnika prvi su se put susrela u srpnju, na marginama summita G20 u Hamburgu, te razgovarali su oko dva i pol sata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene