Američki predsjednik Donald Trump na Twitteru je objavio poruku podrške Šri Lanki nakon terorističkog napada na Uskrs, a kada je uočio pogrešku, objavio je novi tvit.

Galerija


Trump je nakon stravičnog terorističkog napada na Šri Lanki, u kojem je ubijeno i ranjeno više stotina ljudi, objavio na Twitteru poruku podrške i sućuti.

Vezani članci Donald i Ivanka Trump (Foto: AFP) - 2 Kako su Donald i Ivanka Trump slomili društvene mreže čestitajući Borisu Johnsonu na izboru za britanskog premijera Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Nezaustavljivi val gafova Donalda Trumpa: Objava o kraljici Elizabethi i princu Charlesu nasmijala svijet

Tviteraši su ubrzo uočili veliku pogrešku u Trumpovoj objavi. Predsjedniku se ''malo'' omaknuo broj tragično stradalih, pa je umjesto 183, napisao da je ubijeno čak 183 milijuna ljudi.

Donald Trump (Foto: AFP)
Tvitovi Donalda Trumpa (Foto: Screenshot) - 3

Tvit je ubrzo obrisan, Trump je objavio novi, ali ni nova objava nije sasvim točna. Ovaj put mu se dogodio tipfeler, pa je tako umjesto engleske riječi ''than'', napisao ''that''.

Donald Trump (Foto: AFP)
Tvitovi Donalda Trumpa (Foto: Screenshot) - 1

Posljednji tvit Trump nije obrisao, a bez obzira na tipfeler poruka je jasna: ''Sjedinjene Države upućuju iskrenu sućut velikom narodu Šri Lanke. Spremni smo pomoći''.