Američki predsjednik Donald Trump na Twitteru je objavio poruku podrške Šri Lanki nakon terorističkog napada na Uskrs, a kada je uočio pogrešku, objavio je novi tvit.

Galerija


Trump je nakon stravičnog terorističkog napada na Šri Lanki, u kojem je ubijeno i ranjeno više stotina ljudi, objavio na Twitteru poruku podrške i sućuti.

Vezani članci Donald Trump, Scott Morrison i Prve dame (Foto: AFP) Kada Trump ugošćuje luksuza ne manjka: Za posebne goste naručio 2500 ruža i posebnu večeru Donald Trump (Foto: AFP) Trump odlučio: "Uvest ćemo Iranu najstrože sankcije ikada uvedene nekoj zemlji"

Tviteraši su ubrzo uočili veliku pogrešku u Trumpovoj objavi. Predsjedniku se ''malo'' omaknuo broj tragično stradalih, pa je umjesto 183, napisao da je ubijeno čak 183 milijuna ljudi.

Tvitovi Donalda Trumpa (Foto: Screenshot)
Tvitovi Donalda Trumpa (Foto: Screenshot) - 3

Tvit je ubrzo obrisan, Trump je objavio novi, ali ni nova objava nije sasvim točna. Ovaj put mu se dogodio tipfeler, pa je tako umjesto engleske riječi ''than'', napisao ''that''.

Tvitovi Donalda Trumpa (Foto: Screenshot)
Tvitovi Donalda Trumpa (Foto: Screenshot) - 1

Posljednji tvit Trump nije obrisao, a bez obzira na tipfeler poruka je jasna: ''Sjedinjene Države upućuju iskrenu sućut velikom narodu Šri Lanke. Spremni smo pomoći''.