Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zbog lažnih oputužbi'

Dominique Strauss Khan podnio prijavu protiv sobarice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strauss Khan traži, zbog lažnih optužbi, zlostavljanja, zbog vremena provedenog u zatvoru i zbog namjernog nanošenja emotivne boli odštetu od milijun dolara.

Bivši šef Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominique Strauss Khan podnio je protutužbu protiv sobarice hotela Sofitel, Nafissatou Diallo, koja ga je prije godinu dana optužila za pokušaj silovanja.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Izmjene Kaznenog zakona Prijavit će Plenkovića europskim institucijama: "Da ih upozorimo kakvog čovjeka imamo za premijera" Lee Jae-myung Priznao "Ne želim da on to postane!" Muškarac optužen da je nožem izbo južnokorejskog političara: To je napravio iz suludog razloga

>> Strauss-Kahn sudjelovao u grupnom silovanju?

Strauss Khan traži, zbog lažnih optužbi, zlostavljanja, zbog vremena provedenog u zatvoru i zbog namjernog nanošenja emotivne boli odštetu od milijun dolara. Prijavu je podnio u ponedjeljak sudu u New Yorku, a u njoj navodno tvrdi da mu je tužba sobarice nanijela štetu ugledu te da mu zbog toga uskraćena i prilika da se kandidira za francuskog predsjednika. Također smatra da je zbog optužbe ostao i bez mjesta čelnika MMF-a, piše New York Post.

Podsjetimo, Državno tužiteljstvo u New Yorku odbacilo je optužbe protiv bivšeg šefa MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna, još u kolovozu prošle godine, zbog sumnje u istinitost izjava sobarice. (Agencije VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene