Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivšem šefu MMF-a važna funkcija

Dominique Strauss-Kahn mogao bi postati savjetnik u vladi Srbije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potpredsjednik vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić spomenuo je mogućnost da strani stručnjak dobije bitnu funkciju u vladi. Danas doznaje da je riječ o bivšem šefu MMF-a.

Dominique Strauss-Kahn, bivši direktor Međunarodnog monetarnog fonda, mogao bi postati savjetnik u srbijanskoj vladi, doznaje Danas.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić prvim letom tvrtke Air Serbia stigao iz Beograda u Mostar - 2 Stigao prvi putnik VIDEO Pogledajte srdačne pozdrave Vučića i Čovića, zagrljajem obilježili važan trenutak Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata"

Naime, lider Srpske napredne stranke i prvi potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić na sjednici glavnog odbora stranke u petak je spomenuo mogućnost da jedan stranac dobije bitnu funkciju u rekonstruiranoj vladi.

>>Sobarica od Strauss-Kahna dobila milijun dolara, ne šest

Vučić nije naveo ime tog stručnjaka iz inozemstva, no poručio je da će njegovo ime "biti prava bomba". Danas je potvrđeno "u obaviještenim izvorima" da je riječ upravo o bivšem šefu MMF-a. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene