Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Kralj čokolade'

Dokumenti Wikileaksa otkrivaju: Porošenko je američki insajder

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wikileaks je objavio dokumente američke ambasade u Ukrajini koji otkrivaju zanimljive podatke o novoizabranom predsjedniku.

Wikileaks je objavio dokumente američke ambasade u Ukrajini u kojima se novoizabranog ukrajinskog predsjednika Petra Porošenka naziva američkim 'insajderom'.

Pročitajte i ovo Predsjednik SAD-a Joe Biden Čeka se reakcija SAD-a Zbog smrti američkih vojnika raste pritisak na Bidena: "Jedini odgovor mora biti razorna vojna odmazda" Ilustracija Danas je Dan D Prijeti li SAD-u unutarnji sukob? Guverner se zainatio, stigla mu je ogromna podrška, čeka se Bidenov potez

Do dokumenta na kojem stoji datum 28. travnja 2006. godine prvi je došao predsjednik Čečenske Republike i objavio ga na svom Twitteru.

Porošenko: Prekinut ću rat na istoku Ukrajine

'Tijekom sastanka s veleposlanikom 28. travnja naš ukrajinski 'insajder' Petro Porošenko odlučno je negirao da je koristio svoj utjecaj kod tužitelja kako bi izvršio pritisak na Timošenkinog poručnika Oleksandra Turčinova', stoji, među ostalim, u tekstu.

Turčinov je inače vršitelj dužnosti ukrajinskog predsjednika, a Porošenko, 'kralj čokolade' je odnio pobjedu na nedavnim predsjedničkim izborima kada j već u prvom krugu pobijedio bivšu premijeru Juliju Timošenko, a njegova inauguracija trebala bi se održati početkom lipnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene